Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist rijdt bijna 60km per uur te hard

Toegevoegd: 05-04-2020, 15.31 uur
Automobilist rijdt bijna 60km per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe heeft de politie zaterdag het rijbewijs ingenomen van iemand die bijna 60 kilometer per uur te hard reed.


De 26-jarige Terneuzense hardrijder werd door politieagenten aan de kant gezet nadat hij met zijn auto een snelheid van 158 kilometer per uur was gesnapt op een stuk weg waar 100 kilometer per uur de limiet is.

De Terneuzenaar moest zijn rijbewijs direct inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-4-2020 om 21:25)
Ha, daar hebben we ze weer de moraalridders! Gewoon jaloers dat jullie SUV dat niet haalt of ze mogen het nooit rijden van moeders met broek aan! Dan maar zo reageren! Is er een ongeluk gebeurt? Lijkt me sterk, ik heb daar zelf vanmiddag gereden en de weg was zo leeg en verlaten dat je zonder gevaar voor medemens daar makkelijk 250 km/uur kon rijden. De meeste die wat harder rijden letten meestal veel beter op en zijn dan niet met smartphone bezig. Ik zie liever dit (uiteraard als het veilig kan) dan die vervelende SUV's die nergens richting aangeven en met een bloedgang over drempels jakkeren in bebouwde kom, wat dat kunnen ze wel! Veel van dit soort reageerders hebben waarschijnlijk geen jeugd gehad....
Mar (5-4-2020 om 18:36)
Ha, weer 2 rechters in opleiding.
Michel (5-4-2020 om 17:13)
Rijbewijs de 1e 5 jaar niet meer teruggeven en een boete van € 1200,00 Auto naar de schroot.
willem (5-4-2020 om 17:00)
auto in de schredder--rijbewijs idem. minstens 10 jr geen rijbewijs laten halen en een torenhoge boete. anders leren ze het nooit.