Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dader poging overval Middelburg had vuurwapen

Toegevoegd: 10-04-2020, 11.17 uur
De politie donderdagavond bij het tankstation.
De politie donderdagavond bij het tankstation.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De man die donderdagavond probeerde een tankstation te overvallen gebruikte daarbij een vuurwapen. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt. Er is nog niemand aangehouden.


Een nog onbekende man liep donderdagavond rond 20.30 het tankstation aan de Roozenburglaan binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld. De kassière zat achter beschermd glas en de dader ging er meteen weer vandoor. De politie werd gewaarschuwd en kwam samen met de Koninklijke Marechaussee ter plaatse. Ook een helikopter van de politie heeft geruime tijd meegezocht naar de mogelijke dader.

De politie heeft uiteindelijk niemand meer aan kunnen treffen. Er is door de politie een buurtonderzoek gehouden en een aangifte opgenomen van poging tot overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (11-4-2020 om 01:09)
Punt 1) dat glas voor de werknemer; een kogel gaat daar zonder moeite doorheen. Het is daar dan ook niet voor bedoeld. Het is waarschijnlijk niet eens kogelwerend maar tegen slagwapens e.d. Punt 2) zoals wel vaker is het waarschijnlijk een gas- of alarmpistool geweest. De kans op een echte 9mm is klein. Maargoed, dat ga je tijdens een overval niet uutlokken om daar achter te komen natuurlijk. Punt 3; Welke idioot overvalt een tankstation tegenover Torentijd? Punt 4) hoeveel geld ku n je nog halen bij een tankstation?
@joey (10-4-2020 om 22:47)
KOGELWEREND.... Kogelvrij glas vindt je niet bij de pomp ;)
Joey (10-4-2020 om 18:03)
Hoe stom kan je zijn.. het is algemeen bekend dat bij tankstations savonds de kogelvrije glazen pui naar beneden is en nu met dat Corona gebeuren zie je dat ze overdag vaak ook dicht zitten..
ronald janse (10-4-2020 om 16:03)
die zit gewoon heerlijk in de flat waarschijnelijk