Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen vooral later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisjes vallen man en vrouw aan in Terneuzen

Toegevoegd: 07-05-2020, 17.55 uur
Meisjes vallen man en vrouw aan in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn zaterdagavond een man en een vrouw door enkele meisjes aangevallen. Het duo reed op de fiets en waarschuwde de meisjes, die te voet de weg overstaken en hierbij het rode verkeerslicht negeerden.

Het incident gebeurde rond 20.15 uur. De man (29) en de vrouw (30) fietsten richting het centrum. Nadat ze de meisjes hadden gewaarschuwd werden ze op een grove wijze uitgescholden. Toen het tweetal terug reed, werden ze geslagen en op de grond gegooid. Hierna schoten enkele voorbijgangers te hulp.

De meisjes worden geschat in de leeftijd van 13 a 14 jaar. De slachtoffers beiden uit Terneuzen hebben zich onder doktersbehandeling gesteld. De politie vraagt getuigen zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doeslief (10-5-2020 om 18:35)
@, mar, mij is anders verteld... maar ik ga toch niet voor een dom computerlampje wachten als de straat leeg is hoor.
W.S.M. Fakkeldij (10-5-2020 om 15:08)
Blijkbaar is het niveau in Nederland al zo ver gezakt dat je als volwassenen geen fout makende snotneuzen mag toespreken. En maar klagen dat de jeugd zo onopgevoed is, hoe zou dat toch komen.
Mar (9-5-2020 om 21:19)
@Doeslief Natuurlijk is een voetgangerslicht gebiedend, waarom zouden ze er anders staan. Negeren: ¤ 70,- boete.
Coach (8-5-2020 om 15:40)
Graag zou ik met deze meisjes in contact komen ! Op 13 jarige leeftijd iemand vloeren die bijna 30 is dan heb je puur talent ! Gezien dit talent zou ik ze beiden graag in mijn mma jeugd selectie willen hebben ! Ps. En voor de 29 & 30 jarige heb ik ook nog plaats voor
Halfwassenen DHZ politie agentje spelen. (8-5-2020 om 12:09)
@ Nel, dat dacht ik ook, rutte zei niet; "ga elkaar betuttelen en ruzie zoeken over het kleinste der kleine verkeersovertredingen". Dan heb je er volgens mij juist helemaal niets van begrepen en doe je juist het tegenovergestelde. Goed, die kinderen zijn duidelijk sociaal gestoord, maar die volwassenen hadden zich volwassen moeten gedragen en dan was er helemaal niets aan de hand geweest. Een storm in een glas water wegens misplaatste ego's..strebers..die zichzelf vanzelfsprekend als opvoeder van de buitenwereld zien... fout volk dus...
de 60's zijn voorbij hoor... (8-5-2020 om 12:01)
@ vind ik ook, u meent dat het aan u is om willekeurige kinderen in het openbaar te corrigeren ? Misschien dat in vorige eeuw "volwassenen" dachten dat ze dat recht hadden, met een aframmeling en een pak op hun falie, maar dat doen we in deze eeuw al niet meer hoor... dat is gewoon strafbaar dezer dagen. Kindermishandeling heet dat. Welkom in deze eeuw.