Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

13-Jarige met mes op zak opgepakt na vechtpartij

Toegevoegd: 10-05-2020, 13.15 uur
13-Jarige met mes op zak opgepakt na vechtpartij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 13-jarige jongen uit Oost-Souburg is gisteren aangehouden na een melding van een vechtpartij. Hij bleek een keukenmes op zak te hebben.


De vechtpartij vond ’s middags plaats bij een sportpark. Toen opgeroepen agenten arriveerden, gingen de betrokken jongens er vandoor. Eén van hen kon worden staande gehouden. Het ging om de 13-jarige Souburger. Bij onderzoek aan zijn kleding kwam er een keukenmes tevoorschijn uit zijn broeksband. De tiener werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

In het cellencomplex heeft de jongen een verklaring afgelegd. Na dit verhoor is de jongen 's avonds weer in vrijheid gesteld. Het mes is in beslag genomen. Na overleg met de Officier van Justitie zal de verdere afhandeling van de zaak worden bepaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (11-5-2020 om 10:01)
Ik had op mijn 11 van mijn zuur verdiende centjes voor 200 gulden een mobiele telefoon gekocht. Maar tegenwoordig hebben kinderen wapens op zak. Het zou wel aan een bepaalde etnische afkomst liggen.
W. Kruit (10-5-2020 om 20:29)
Alleen voeding gehad, maar geen opvoeding. Spreek daar de ouders maar eens op aan!
bram goeree (10-5-2020 om 14:18)
en weer een 13 jarige .gaat goed met de jeugd
Cookie-instellingen beheren