Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en vooral in het zuiden ook af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens van 12 opgepakt voor beroving

Toegevoegd: 23-05-2020, 21.51 uur
Jongens van 12 opgepakt voor beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee jongens die zaterdagmiddag in Middelburg een andere jongen zouden hebben bestolen, zijn aangehouden. Ze worden van nog meer zaken verdacht.


Nabij de Walcherseweg zou rond 14.00 uur een 11-jarige jongen zijn bestolen van een zwarte rugzak met daarin een fotocamera, een statief en een vogelkijker. Na de beroving verstuurde de politie nog een Burgernetbericht rond met het signalement van de twee, maar dat leverde niet meteen wat op.

Vanavond zijn de twee alsnog ingerekend. Het gaat volgens de politie om twee jongens van nog maar 12 jaar oud. Ze worden door de recherche gehoord. De politie laat weten dat de twee ook nog worden verdacht van twee andere geweldsincidenten. Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dusss (24-5-2020 om 12:18)
Wat een reacties, ik keur dit niet goed maar het propaganda gehalte hier is ook weer belachelijk. Als het u kind was geweest zonder dat u er invloed op heeft gehad zou je je ook gewoon diep schamen. Niets wil zeggen dat het niet goed kan komen met deze kinderen! Sterkte voor de benadeelde jongen en hoop dat hij zijn spullen weer heel terug heeft
Beestkinderen (24-5-2020 om 11:27)
Tja, dan maar de ouders in de bak gooien..en persoonlijk ben ik die gestoorde gangsta kinderen spuugbeu... van mij kunnen ze krijgen wat ze verdienen als ik weer zo een ettertje tegenkom. Klaag mij dan maar aan voor kindermishandeling terwijl de echte mishandelaars natuurlijk de ouders zelf zijn dat die hun kinderen niet eens opvoeden. Ik ben het zat met het vuil van een ander geconfronteerd te worden, en wilde beesten daar verdedig ik me tegen met gelijke munt want rechten hebben wilde beesten in mijn ogen niet.
brom (24-5-2020 om 10:54)
waar moet dat heen met die twee snotneusjes van 12 jaar die al voor meer geweldincidenten op hun naam hebben staan. Een ongelooflijk pak op hun sodemieter... telefoons en tablets enz een maand of twee afpakken en twee maanden huisarrest. en 80 uur taakstraf... dat verdienen die rotzakken die een jongen van zijn geliefde spulletjes beroven waarhij misschien lang voor heeft gespaard
Raggie (24-5-2020 om 09:23)
Ze hadden de ouders voorlopig er bij moeten zetten in de cel zodat die het eens leren wat ze de kinderen moeten leren , 12 jaar en dan al zulke berovingen doen hopelijk komt er nu iemand in beweging die de jongens goed begeleid
Jan (24-5-2020 om 09:20)
Deze jongens hebben echt veel van normen en waarden meegekregen van thuis , verwende nesten zullen het wel zijn ,met andere woorden je mag gezien worden maar niet gehoord aub jongen hier heeft je 50 euro en ga maar wat doen zolang wij geen last hebben van je !!!!
TN'r (24-5-2020 om 09:13)
Instanties, gemeenten e.d. snappen niet waarom jongeren en jeugd zoveel problemen en schulden hebben en kinderen krijgen op zeer jonge leeftijd.. Dit soort jongens worden gevormd door onze eigen cultuur, MTV is hun toekomstvisie ( Love Island - Ex on the Beacht - Double Dutch ) en dat begint op jonge leeftijd.. Vergis je niet in hoe jongeren denken nu, meisjes geven hun 'liefde' ( sex dus ) aan de jongens die de meest stoere criminele dingen doen ! Dat was vroeger al en nu nog veel erger.. Deze jongens doen dit om een REP op te bouwen.. Normale aardige jongens krijgen geen lekkere chickies meer op een eerlijke manier, dan ben je niet spannend.. Smartphone - Money - Drugs - Sex - Crimi is het nieuwe normaal ! Kijk maar bij Sociale diensten
Cookie-instellingen beheren