Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Identiteit verdachte overvalpoging Breskens bekend

Toegevoegd: 25-05-2020, 11.24 uur
Identiteit verdachte overvalpoging Breskens bekend
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft een verdachte in beeld van de mislukte overval op de Jumbo-supermarkt op de hoek van de Ringlaan en de Burgemeester van Zuijenstraat in Breskens op 26 januari dit jaar.


Een medewerkster was op de bewuste zondagochtend rond 07.15 uur net klaar met het bijvullen van een geldautomaat toen een man de nog gesloten winkel binnen wist te komen. De overvaller greep de vrouw vast en eiste geld maar de vrouw rukte zich meteen los en vluchte de winkel in. De overvaller bleef enkele seconden verloren staan, maar koos uiteindelijk eieren voor zijn geld en ging ervandoor.

In Opsporing Verzocht werden vorige week beelden van de verdachte getoond. De politie meldt vanochtend dat de identiteit van de verdachte inmiddels bekend is. Tipgevers worden bedankt voor hun hulp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (25-5-2020 om 12:23)
Nou, laat maar horen dan..........
Cookie-instellingen beheren