Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks invallen in Zeeland door arrestatieteams

Toegevoegd: 01-07-2020, 07.12 uur - Update: 01-07-2020, 07.38 uur
Foto 2 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kruiden en specerijen: coke, wiet, opium (4-7-2020 om 18:42)
@ ed, de linkse politiek verantwoordelijk ? volgens mij zitten we al decennia met extreem rechtse neo liberale regeringen hoor..die houden toch zo van marktwerking en het volk lekker het onderling uit laten vechten recht van de sterkste dog eat dog insteek ? Nu niet ineens gaan doen of jesse klaver of die andere linkse robot het land bestuurd heeft de laatste tijden. nee, eer wie eer toekomt, vvd/cda en wat christen extremistische splinterpartijen voor de pluchevulling dus...Zonder merkwaardig te zijn DE stromingen voortgelomen uit de machtshebbers hier die al vele eeuwen gouden tijden hebben met hun drugshandel..en slavenhandel ook.. en oorlog voeren..niets goeds eigenlijk.
Ed (2-7-2020 om 18:27)
@willem. Wat een onzinnige opmerking. Waar maak mij jij de nationaliteit van de aangehouden personen uit op. Op de foto's zijn 2 (geblurde) personen te zien. Er zijn er 9 aangehouden, ik mis er dus nog 7. En dan heb ik het nog niet over de personen die niet zijn aangehouden. Iets met vooroordelen. En is het niet de linkse politiek die deze criminaliteit lucratief maakt met o.a. de lage straffen?
Willem (1-7-2020 om 21:16)
Wat mij opvalt is dat er nu in de reacties helemaal niets geroepen wordt over de afkomst van de gearresteerde mensen in deze foto’s. Waren dit kleurlingen geweest vermoed ik dat de rechtse opmerkingen weer ten overvloede aanwezig zouden zijn. Dan was de wereld vast weer te klein geweest en lag het allemaal aan onze zwakke maatschappij waar iedereen maar misbruik van maakt. Wat voor mening mogen we over dit criminele tuig spuien? De strafbare feiten hoeven tenslotte nog niet vast te staan heb ik al gezien onder andere nieuwsberichten.
Cookie-instellingen beheren