Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Groep overtreedt corona regels, man slaat beveiliger

Toegevoegd: 26-07-2020, 10.59 uur - Update: 26-07-2020, 14.16 uur
Groep overtreedt corona regels, man slaat beveiliger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RENESSE - Een 21-jarige man uit Oirsbeek is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Rensse. Hij zou een beveiliger hebben geslagen nadat hij met zijn groep uit een café was gezet in verband met het overtreden van de corona regels.


De verdachte werd met een aantal andere personen rond 00.55 uur uit een café aan de Stoofweg gezet nadat ze de regels die rondom corona gelden hadden overtreden. Zo bleven ze niet aan hun tafel zitten, liepen ze rond en waren ze aan het zingen en aan het dansen. Nadat ze daar al eerder op waren aangesproken werden ze uiteindelijk verzocht het café te verlaten.

Buiten op het terras begon de 21-jarige verdachte een discussie met de beveiliger. De verdachte zou daarbij de beveiliger hebben geslagen. De politie werd gewaarschuwd en de man uit Oirsbeek werd aangehouden. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek en verhoor. Uit een ademanalyse bleek dat de man behoorlijk onder invloed van alcohol was. Hij blies een waarde van 730 Ug/l.

De beveiliger van het café heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nekl (26-7-2020 om 19:18)
Vlissingse, je begrijpt het nog steeds niet he? Dan zal het waarschijnlijk ook nooit komen, helaas. Niet alleen jammer voor jouw maar ook voor de mensen die wel hun best doen om corona onder de knie te krijgen.
jacob (26-7-2020 om 18:19)
@Vlissingse. Ben je zo dom of wat is het dat jij denkt dat onze " nieuwe normaal" maatschappij er voor niets is laat blijken dat je het met de maatregelen niet eens bent. Hopelijk wordt je er niet mee geconfronteerd en blijf jij en je naasten gezond. Maar steek je licht eens op bij mensen die wel corona hebben gehad of met verpleegkundigen die dag en nacht op de ic hebben gevochten tegen deze ziekte. Misschien kijk je er dan anders tegen aan. Zulke idioten als in het bericht mogen van mij in rap tempo eruit gegooid worden. En? als ze corona krijgen dan alles zelf financieel laten ophoesten.
Vlissingse (26-7-2020 om 12:30)
Oh, nee toch ! Stel je voor, zingen en dansen ! Dat klinkt bijna alsof ze echt plezier hadden, en ook nog rondlopen, stel je voor zeg . Dat kan natuurlijk allemaal niet meer in onze 'nieuwe normaal' maatschappij ....
b kaiser (26-7-2020 om 11:35)
de wijzen kwamen uit het oosten ? die idioten denken zeker dat het nog steeds carnaval is
Cookie-instellingen beheren