Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Overtreder moet voor 6e keer auto inleveren

Toegevoegd: 05-08-2020, 18.09 uur - Update: 05-08-2020, 18.54 uur
Ook dit keer werd de auto waarin de persoon reed opgehaald door een bergingsbedrijf.
Ook dit keer werd de auto waarin de persoon reed opgehaald door een bergingsbedrijf.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De politie heeft vandaag een wel erg opmerkelijke inbeslagname gedaan. De politie nam namelijk voor maar liefst de zesde keer een auto in beslag van één en dezelfde overtreder.


Volgens de politie reed een wel erg hardleers iemand in de personenauto. “Na zes keer rijden zonder rijbewijs en vijf auto’s die in beslag genomen zijn, is het nu de zesde auto die door ons wordt afgenomen in verband met het rijden zonder rijbewijs”, zo zegt de politie.

De persoon werd nu voor de zevende keer betrapt. Dat gebeurde in Scherpenisse. Op social media vraagt de politie zich hardop af of dit eindelijk de laatste keer zal zijn dat de persoon is betrapt op dit feit. Tegelijkertijd laat de politie wel weten de persoon continu in de gaten te houden.

De auto waar de man dit keer in reed is opgehaald door bergingsbedrijf Van Egeraat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (6-8-2020 om 14:23)
@Jaap. De handhaving van de Politie is op orde maar den Haag en het OM zijn de schuldigen dat dit keer op keer kan gebeuren. Die voeren een beleid van lk m'n vestje en de Politie? die staat machteloos in deze en vele andere zaken. oor hen is het dikwijls dweilen met de kraan open.
Biggetje (6-8-2020 om 12:14)
Geef de man zo,n hoge boete zodat hij geen geld meer heeft voor een andere auto.
Bumper: (6-8-2020 om 11:19)
Meneer lapt elke regel en wetgeving aan zijn laars, dus plaats nu eens een foto van dit aso ventje dan is hij sneller te traceren en kunnen wij burgers veiliger de weg op. Nu begint het er op te lijken dat wij burgers eventueel de dupe kunnen gaan worden van een falende overheid. Met andere woorden, vastzetten voor een tijdje, en eventueel eens flink onder handen nemen, zo gebeurde dat vroeger ook en dat werkte wel. wie niet luisteren wil moet maar voelen. Bumper:
Peter (6-8-2020 om 11:10)
Waarom houd men hier de politie, het om en de regering verantwoordelijk voor de daden van een of andere hardleese mafkees? Ga zelf dan lekker boeven vangen als je het allemaal zo goed weet? Eens kijken hoelang het duurt voordat de eerste doden valt tijdens een “burger arrest”.
Nina (6-8-2020 om 10:38)
Gewoon een jaar gevangenisstraf
Danny (6-8-2020 om 09:43)
Ja tegenwoordig krijg je alleen nog straf als je het met de Belastingdienst iets flikt, verder is alles onder het mom van "verward" "niet toerekenings vatbaar" "cultuur" "minderjarig" en noem maar op....wat een land!