Weerbericht:
Bewolkt en vrijwel overal droog. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

17-Jarige in elkaar geslagen door zeven jongens Vlissingen

Toegevoegd: 08-08-2020, 11.12 uur
17-Jarige in elkaar geslagen door zeven jongens Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen is vrijdagavond in Vlissingen door een groep van zeven jongens in elkaar geslagen. De politie zoekt mensen die meer over de daders of het incident kunnen vertellen.


De 17-jarige jongen fietste die vrijdagavond over de Irislaan. Op de kruising met de Vincent van Goghlaan werd hij plotseling door een groep van ongeveer zeven jongens aangevallen. De groep heeft de jongen hierbij onder andere diverse keren geschopt. De groep ging er snel vandoor in de richting van de Bloemenlaan toen er een man voorbij kwam. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar mensen die meer over de daders of het incident kunnen vertellen. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via de anonieme lijn: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (9-8-2020 om 19:47)
@vdvonck Goh de zoveelste met dezelfde reactie " Vlissingen, het afvoerputje van Zeeland" Wat origineel. vast en zeker een Middelburger, maar ohwee als het warm is en de zon schiojnt, dan zijn ze de eerst die hun handdoekje leggen om een plaatsje te reserveren. A.U.B blijf weg. we zitten helemaal niet te wachten op droeftoeters die zich beter voelen dan de rest van Zeeland.
P (9-8-2020 om 18:15)
@RB, in dit soort gevallen wel. Wat gaat meneer doen met het signalement 1.70, opgeschoren kapsel en licht getint? Niks anders dan wijzen met een vinger puur om eigen agenda te rechtvaardigen waar een hoop racism in schuillt. Knappe vent die deze daders er even uit vist via een signalement, dit kom je alleen te weten als je je mengt in de buurt of jongeren cultuur daar. Maar ga lekker verder walgen dat doe ik namelijk ook van jou en je mede signalement helden.
RB (9-8-2020 om 12:22)
Dus als er om een signalement word gevraagd vind jij het racisme?? Van dit soort mensen walg ik nou..
Gangster Paradise (9-8-2020 om 10:21)
Ja joh, NL wil al sinds de vorige eeuw amerikaanse toestanden, dan is dit succes, toch ? Dit wil NL want hier stemmen we voor, althans, de graaierige hamster meerderheid die enkel en alleen aan zichzelf denkt en alle problemen zijn voor of van een ander of hun eigen verantwoordelijkheid zoals dat radicale den haag hun bestuurskunsten tegenwoordig noemen. En afschuiven maar, het ligt altijd aan die ander en daarmee is de zaak opgelost.
Michel (9-8-2020 om 10:05)
@Mark, je pakt nu iemand(VdVonck) om zijn uitspraak. Ik kan niet oordelen over Vlissingen, woon er niet. Maar dit soort tuig, moet hard worden aangepakt of ze nu blank of getint zijn. Ook hun ouders aanpakken. Maar te weinig aandacht gekregen of nog steeds te weinig, gaat er bij mij niet in. Ze weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn en zeker in groepsverband. Als ze alleen zijn ,zijn ze te laf. Nogmaals, hard aanpakken dit tuig. Voor het slachtoffer, beterschap gewenst.
Mark (9-8-2020 om 00:11)
Slaat nergens op VdVonck, je komt zeker uit Buttinge of van onder een andere verlaten steen. Dit is helaas de huidige wereld waarin we leven. Begint idd bij opvoeding, deze gasten hebben waarschijnlijk ergens iets te weinig aandacht gekregen/of nog steeds te weinig aandacht.