Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost waarschuwingsschot bij arrestatie

Toegevoegd: 05-09-2020, 09.31 uur - Update: 05-09-2020, 10.13 uur
Politie lost waarschuwingsschot bij arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een politieagent heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.10 uur een waarschuwingsschot gelost in Goes. Een 23-jarige man uit Goes is aangehouden. Hij maakte volgens de politie een verwarde indruk.‚Äč


De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat er aan de Joseph Lunslaan een man met een vuurwapen zou rond lopen. Meerdere eenheden werden direct die kant opgestuurd. Een hondengeleider trof de man aan op een bankje en zag dat de verdachte een vuurwapen vast had. Daarop riep hij hem aan het wapen te laten vallen, wat deze vervolgens deed.

Toen de verdachte vervolgens toch weer een beweging richting het wapen maakte loste de diender een schot in de lucht. Vervolgens kon de man worden aangehouden. Nader onderzoek wees uit dat het wapen niet echt was, maar dat het om een airsoftwapen ging.

De man is overgebracht naar het cellencomplex en onder observatie geplaatst. Een arts zal oordelen over de geestelijke gesteldheid van de verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750