Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op tankstation langs A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 13-09-2020, 05.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een tankstation langs de A58 ter hoogte van Krabbendijke is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen. De politie is een onderzoek gestart.


De melding van de overval kwam rond 02.05 uur bij de politie binnen. Meerdere agenten zijn in kogelwerende vesten ter plaatse gegaan. De dader(s) wisten te ontkomen. De omgeving is direct afgesloten en er is met onder andere een speurhond gezocht. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Bij de overval raakte niemand gewond. Of er iets buit is gemaakt is nog niet bekend gemaakt. De politie komt zondag met meer informatie over de overval naar buiten. De recherche is een onderzoek gestart waarbij onder andere bewakingsbeelden zijn veiliggesteld.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-9-2020 om 06:28)
Jaja boy en dan straks lekker klagen als de vergaande automatisering straks voor een hoop wetkelozen zorgt zeker?
Boy (13-9-2020 om 16:53)
Gewoon niet meer bemannen s,avonds! Open van 7.00 tor 19.00. Is lang genoeg. Kwestie van plannen lijkt mij.
P (13-9-2020 om 14:59)
@Joris, zo gezellig was het daar nooit, vooral op de zaterdag avond een vijandige sfeer.
Kip en ei (13-9-2020 om 13:48)
@ joris, hoe meer onbemande tankstations, hoe meer overvallen er plaats zullen vinden op bemande tankstations..... Daar al eens over nagedacht?
Joris (13-9-2020 om 09:48)
Dankzij dit soort nietsnutten, overvallers dus, zijn straks alle tankstations onbemand en hoef je er niet meer te stoppen voor een kop koffie met een broodje of een pakje peuken. Gezellig wordt dat.
Cookie-instellingen beheren