Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen opgepakt na controle auto

Toegevoegd: 10-12-2020, 09.52 uur
Twee mannen opgepakt na controle auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Agenten hebben afgelopen nacht twee mannen aangehouden. De bestuurder van een auto die niet in bezit was van een rijbewijs en zijn passagier die door de politie in Zoetermeer nog gezocht werd.


De 40-jarige bestuurder kreeg rond 00.40 uur aan de Hendrikstraat in Terneuzen een stopteken omdat bij de dienders bekend was dat de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs zou zijn. Dat bleek het geval, de man kon zich ook niet legitimeren. Daarnaast roken agenten een alcohollucht bij de man, maar hij weigerde een blaastest. De man is aangehouden.

Achterin de auto zat een 43-jarige man uit Vogelwaarde. Hij bleek gesignaleerd te staan. Dat houdt in dat de politie naar hem op zoek is, in dit geval voor een verdenking van vernieling. Hij zal worden overgebracht naar de eenheid Den Haag voor verder onderzoek.

De bestuurder is ingesloten, ook op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een blaastest. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (11-12-2020 om 17:19)
Dat zie je helemaal goed, beste Ronald de smet nog meer gegadigden...?!! :-)
Ronald de Smet (11-12-2020 om 00:20)
Als je niets te verbergen hebt, dan werk je toch gewoon mee ? Of zie ik dat verkeerd ?
Cookie-instellingen beheren