Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (22) bedreigd en mishandeld in Hulst

Toegevoegd: 31-12-2020, 10.52 uur
Man (22) bedreigd en mishandeld in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is woensdagmiddag een 22-jarige man mishandeld en bedreigd. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk en de politie doet dan ook nader onderzoek.


Het slachtoffer, afkomstig uit Terneuzen, had zijn voertuig rond 15.30 uur geparkeerd bij de Mauritslaan. Nadat hij was uitgestapt, werd hij door een man geslagen en bedreigd. De twee verplaatsten zich vervolgens naar de Grote Markt. Ter hoogte van de snackbar kon de Terneuzenaar aan zijn belager ontkomen. Hij rende weg en waarschuwde de politie.

Agenten stelden een buurtonderzoek in en vonden daarbij de auto terug. Het voertuig stond nu geparkeerd bij de Vierambachtenstraat. Wat er in de tussentijd met de auto is gebeurd, is onderdeel van het politie-onderzoek. Eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjakie (31-12-2020 om 13:13)
Er hangen camera's op de grote markt. Ik neem aan dat de politie die beelden gaat bekijken........
Cookie-instellingen beheren