Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt personeel bouwmarkt vanwege mondkapje

Toegevoegd: 19-03-2021, 15.31 uur
Man bedreigt personeel bouwmarkt vanwege mondkapje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdagavond in Terneuzen een man aangehouden die voor problemen zorgde bij een bouwmarkt aan de Kennedylaan.


De man was eerder op de dag de toegang tot het gebouw ontzegd omdat hij - tegen de regels van de winkel in - weigerde om een mondkapje te dragen. Nu was hij teruggekomen en bedreigde hij het personeel. De politie werd gewaarschuwd en die vroeg de man zich te legitimeren. Hij weigerde dat en werd daarom aangehouden. 

Bij fouillering bleek de 49-jarige Terneuzenaar een boksbeugel op zak te hebben. Deze is in beslag genomen. De man is overgebracht naar het politiebureau. Hij is kort na zijn aanhouding met een proces-verbaal op zaak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (19-3-2021 om 23:33)
Wijsneuzen die de werkelijkheid ontkennen en afgaan op de reeks leugens die meneer Baudet alsmaar de wereld instuurde vertonen dit soort gedrag. Ze roepen om vrijheid maar hebben geen flauw idee wat dat inhoudt. Ze nemen hun vrijheid om anderen te bedreigen.
Caretta (19-3-2021 om 22:44)
En zo gaan de winkels gewoon weer helemaal dicht. Mensen willen zich pertinent niet aan de regels houden. Deze meneer denkt zeker niet aan het belang van de ondernemers.
Malle (19-3-2021 om 21:14)
Er zijn al meer dan twintig onderzoeken geweest die aantoonde dat mondkapjes geen virussen tegenhoud en zelfs je immuunsysteem verzwakt dus juist extra kwetsbaar maakt voor een besmetting. Deze meneer heeft helemaal gelijk dat hij zo'n onding weigert te dragen maar daarom het personeel te bedreigen is natuurlijk buitensporig. Hopelijk worden ze in Den Haag snel wakker en stoppen ze per direct met alle onzinnige regels/maatregelen!
Kees (19-3-2021 om 20:39)
Weg met die vieze mondkapjes!!!. Mensen zitten continue met hun handen aan dit kapje en vervolgens pakken ze overal aan. Kijk naar de cijfers het helpt echt niet. Terug naar de basis handen wassen en afstand houden. De rest is complete onzin. Mensen zijn behoorlijk aan het doorslaan met regels.
Michel (19-3-2021 om 19:50)
Hopend dat die aso een behoorlijke straf krijgt . @ Bram, jou reactie slaat nergens op.
Frans (19-3-2021 om 19:23)
Hoe is het mogelijk dat ze zo'n figuur weeral op vrije voeten laten gaan, hou hem eens een tijdje vast, kan hij eens overdenken hoe het wel moet zoals zoveel het doen. Assofiguur.
Cookie-instellingen beheren