Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zes jaar cel voor drugshandelaar uit Sluiskil

Toegevoegd: 31-03-2021, 16.19 uur
Zes jaar cel voor drugshandelaar uit Sluiskil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de een 27-jarige inwoner van Sluiskil conform de eis een celstraf van zes jaar opgelegd. De man, R. de R., werd ervan verdacht op grote schaal te hebben gehandeld in zowel hard- als softdrugs en werd gezien als een groothandelaar daarin.


Ook zou De C. zich hebben bediend van een groep van circa elf man die zich met dit soort activiteiten bezighoudt. Na een (anonieme) tip kwam justitie De CV. op het spoor en vonden er diverse invallen plaats. Daar werden grote hoeveelheden drugs plus wapens en een PGP-telefoon aangetroffen. Met name de telefoon leverde justitie belangrijke informatie op.

Een van de assistenten van De C., de 24-jarige J. van T. uit Sluiskil werd conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar waarvan drie maanden voorwaardelijk. Van T. verzorgde onder meer de boekhouding en de logistieke administratie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren