Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden

Toegevoegd: 04-04-2021, 09.53 uur
Kettingbotsing na noodstop voor overstekende eenden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Overstekende eenden hebben zaterdagmiddag een kettingbotsing veroorzaakt op de Ringbaan West in Goes. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Toen de eenden plotseling de weg overstaken maakte de bestuurder van een personenauto een noodstop om zo een botsing te voorkomen. Voor zover bekend bleven de eenden gespaard maar wel ontstond een kop-/staartbotsing met in totaal vier betrokken voertuigen, zo laat de politie weten via social media.

Gelukkig bleef het bij materiële schade en raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (10-4-2021 om 14:29)
Een gentleman remt altijd voor dieren. Er is al genoeg huftergedrag op deze wereld.
een gast (5-4-2021 om 21:43)
Adam , het bericht is door iedereen goed gelezen want daar staat dat de auto waarvan de bestuurder de eenden zag op tijd stil stond, en dat er door een kop-/ staartbotsing alleen materiële schade is ontstaan , je moet wel een bericht goed lezen .
Rem (5-4-2021 om 11:29)
De gemeente aansprakelijk stellen, die zet daar eenden uit.
rini de jonge (5-4-2021 om 10:29)
cris schults bram goree zeur niet zo rini mag gewoon zijn mening zeggen
Adam (5-4-2021 om 09:35)
Bericht niet gelezen trucker? Men was op tijd tot stilstand
trucker (4-4-2021 om 19:54)
Het is niet leuk. Maar remmen voor kleine overstekende dieren moet je absoluut niet doen, want de kosten en tijd voor al dat schade en regel gedoen, kost veel tijd en geld. Het is een rotboel, als je moedereend ziet lopen met 8 jonkies er achteraan.En ze worden overreden op de snelweg door een vrachtwagen met 5 wielen achter elkaar. Is echt niet leuk. Maar ervoor remmen.....?, dat kan enred je niet, omdat je ze te laat ziet , en met een snelheid van 80km of 100km. De ergste dingen kunnen er gebeuren achter je met dodelijke gevolgen. De natuur is onrekenbaar.... tuurlijk houd afstand, maar dieren en plotse weersomstandigheden kan je soms niet vermijden! Op een polderweg van 60 of 80wordt ook lastig....
Cookie-instellingen beheren