Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie start zoektocht in Axel na poging tot overval

Toegevoegd: 15-04-2021, 12.49 uur
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie is donderdagochtend in Axel een zoektocht gestart naar twee verdachten. Het tweetal heeft geprobeerd een overval te plegen.


De overval gebeurde rond 10.45 uur bij de Johannes Vermeerstraat in Axel. Twee mannen probeerden in een woning een overval te plegen.

Na de melding werd een Burgernetbericht naar buiten gebracht en speurde de politie de omgeving af met honden. Ook de politiehelikopter werd tijdens de zoektocht ingezet.

Omdat de verdachten mogelijk gewapend waren, droegen agenten kogelwerende vesten. De betreffende woning is afgezet en omwonenden worden door agenten ondervraagd.

De politie doet nu nog onderzoek naar de overval. De agenten roepen buurtbewoners die camerabeelden hebben op om die op te sturen. De politie hoopt daarmee beelden van de omgeving tussen 9.30 en 10.30 uur in handen te krijgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren