Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte aangehouden voor overval op Jumbo Goes

Toegevoegd: 14-05-2021, 15.42 uur
De supermarkt werd donderdag overvallen.
De supermarkt werd donderdag overvallen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft vrijdagochtend een verdachte aangehouden voor de overval op de Jumbo-supermarkt die dezelfde dag plaatsvond. De verdachte zou in een woning in Goes zijn aangehouden.


De overval vond rond 13.00 uur in de middag plaats bij de Jumbo aan de Van Doornestraat. Na de overval startte de politie een zoekactie naar de dader. Meerdere politiemensen zochten in de buurt van de supermarkt naar de overvaller die op de fiets gevlucht was. Ook werden er getuigen gehoord door de politie en uiteindelijk was er donderdagavond een doorbraak in de zaak.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk waar de mogelijke overvaller zou verblijven. Door een hulpofficier van justitie is een machtiging gemaakt waarmee de politie de woning van de verdachte mocht betreden en dat is vrijdagochtend vroeg gebeurd. In een woning in het centrum van Goes werd een 24-jarige man aangehouden omdat hij verdacht wordt van het plegen van de overval op de supermarkt.

Politieagenten hebben een doorzoeking gedaan in zijn woning en troffen daar attributen aan die waarschijnlijk bij de overval gebruikt zijn, ook vonden zij een geldbedrag dat mogelijk afkomstig is van de supermarkt. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren