Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Demonstratie tegen coronaregels in Goes

Toegevoegd: 05-06-2021, 15.57 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Een groep van ruim 100 mensen heeft zaterdagmiddag in Goes tegen de coronamaatregelen gedemonstreerd. De groep liep een ronde door de stad om bij het stadskantoor terug te keren. De politie was aanwezig maar hoefde niet in te grijpen.


De demonstratie begon rond 14.00 uur bij het stadskantoor van Goes. Vanaf daar liep de menigte richting de Voorstad. Onderweg zong de groep onder meer leuzen, zwaaide met vlaggen en toonde spandoeken. Via de Voorstad liepen de demonstranten richting de Kloetingseweg. Uiteindelijk keerde de groep bij het winkelcentrum aan de Beukenstraat om weer richting het stadskantoor te lopen. 

De politie was met bikers, motoragenten en politieauto's aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden. Ingrijpen was echter niet nodig aangezien het protest vreedzaam verliep. Terug bij het stadskantoor hield de menigte nog enkele toespraken en er werd muziek gedraaid. De organisatoren hebben aangegeven zondag in Middelburg te demonstreren.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (6-6-2021 om 07:20)
Was die lijpo in dat monnikengewaad met dat "doodskistje" waar het woordje "vrijheid" op staat er ook weer? Of is hij onderhand bezweken aan corona?
Politie (5-6-2021 om 20:18)
Beboet demonstreren en berg ze op in torentijd
Liesje (5-6-2021 om 18:49)
Wat hebben een verschrikkelijk leven dan, ik heb nog altijd vrijgevoeld en genoeg kunnen ondernemen. Wel lastig dwarse mensen. Zijn dat beroeps nutteloze.
hansi (5-6-2021 om 17:57)
Zijn deze mensen nu weer tegen de versoepelingen? Of begrijp ik dat verkeerd? Afijn , hadden ze ook weer een leuke bezigheid.
Tom Helgers (5-6-2021 om 17:34)
Ik snap werkelijk niet waarom men nu nog/weer gaat demonstreren. Het gaat werkelijk nergens meer om, bijna alle maatregelen zijn afgeschaft. Kijk naar Suriname en schaam je als hierbij was!
Gevaccineerd (5-6-2021 om 17:25)
Altijd de zelfde mafkezen maar er is er geen een die als hij ziek word en moet worden opgenomen dat ze zeggen nee hoeft niet geef mijn plaatsje maar aan iemand anders Sukkels
Cookie-instellingen beheren