Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt en beledigt agenten in Sluiskil

Toegevoegd: 12-06-2021, 10.11 uur
Man bedreigt en beledigt agenten in Sluiskil
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Politieagenten hebben vannacht in Sluiskil een 26-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij hen had bedreigd na een melding van overlast.


De politie was gebeld in verband met overlast in de buurt van de SPAR-supermarkt aan het Kerkplein. Op de opgegeven locatie aangekomen bleek op straat een groep jongeren te staan met een geluidsbox. Een aantal van de jongeren werd staande gehouden en de agenten noteerden hun gegevens.

Eén van de aanwezigen, de 26-jarige man, gedroeg zich volgens de politie recalcitrant. Toen de agenten weg wilden gaan, uitte hij beledigingen aan hun adres. Hierop werd hij rond 02.00 uur aangehouden bij de Bosjesweg. In de dienstauto bedreigde hij de agenten vervolgens ook nog eens en schold hij ze uit. In het cellencomplex weigerde de verdachte iedere medewerking. Hij is ingesloten in een cel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (13-6-2021 om 21:39)
Nou peter, van mij mag de politie best een hardere en directe aanpak hanteren. Moet je eens in Frankrijk proberen of Marokko. Daar laat je het de volgende keer wel.
Peter (13-6-2021 om 10:06)
Mar en Joris; met zulke opmerkingen kom je ook echt zwakzinnig over; mensen opsluiten en inelkaar rammen om iets duidelijk te maken??? Zoiets doen ze wellicht in Afrikaanse landen, maar hier niet!
Jwt (12-6-2021 om 17:22)
Lekker peppersprayen!!!
Joris (12-6-2021 om 11:11)
Voor de wet volwassen maar zo weinig ontwikkelde hersencellen. Laat de wapenstok eens spreken, misschien denkt hij de volgende keer wel twee keer na voordat hij zich als een onopgevoede hond gedraagt.
mar (12-6-2021 om 10:26)
Voer de avondklok maar weer in. Iedereen thuis om middernacht. Belachelijk.
Cookie-instellingen beheren