Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie trekt wapens bij ruzie Arnemuiden

Toegevoegd: 04-07-2021, 17.51 uur
Politie trekt wapens bij ruzie Arnemuiden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - Politieagenten hebben zondagmiddag hun wapens getrokken toen een man bij een ruzie in Arnemuiden dreigde met ernstig geweld. De verdachte is uiteindelijk aangehouden, niemand raakte gewond.


De politie ging rond 14.30 uur met spoed naar de Langeweg in Arnemuiden omdat er een ruzie in de relationele sfeer zou zijn. De man zou daar dreigen om ernstig geweld te gebruiken. Hierop besloten de agenten met kogelwerende vesten en getrokken wapens op de situatie af te gaan.

De verdachte verzette zich volgens de poltie zo hevig tegen zijn aanhouding dat de agenten hem moesten boeien. De man werd door de politie meegenomen en zit op dit moment nog vast. Tijdens en rond de aanhouding raakte volgens de politie niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren