Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie arresteert man die bedreigde en bespuugde

Toegevoegd: 12-07-2021, 11.23 uur
Politie arresteert man die bedreigde en bespuugde
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

HULST - Op een terras bij een horecazaak in Hulst heeft de politie zondagavond een man gearresteerd die bedreigingen uitte en naar agenten spuugde. De man zit op dit moment vast voor verhoor.


Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding dat een bezoeker van een terras op de Grote Markt in Hulst ernstige bedreigingen had geuit. Hij weigerde het terras te verlaten, ook na aankomst van enkele agenten. Toen de man werd gearresteerd, verzette hij zich hevig. Hij bedreigde de agenten en spuugde naar hen.

De 38-jarige man uit Clinge werd geboeid en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De agenten doen aangifte tegen de man van bedreigingen en beledigingen. Hij zit nog vast en wordt maandag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (12-7-2021 om 12:43)
Is dit een man dan? Ik dacht dat mannen wel begrijpen waar politieagenten voor staan en waarvoor de wet is? Kennelijk is deze man nooit volwassen geworden en wil hij zijn zin doordrammen en zijn eigen wetten maken. Alles wat tegen zijn wil in gaat wordt verafschuwd. Kortom, knettergek. Goed werk van de agenten. Dit soort zielige narcisten kun je niet hard genoeg aanpakken. Straks als het voorkomt zal hij weer krokodillentraantjes tonen met nep-spijtbetuigingen. Of het was de alcohol etc. Nou, ik ken veel mensen die alcohol drinken en gewoon normaal doen. Het is gewoon het aard van het beestje.
Cookie-instellingen beheren