Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkelier bespuit klant met pepperspray

Toegevoegd: 23-07-2021, 11.01 uur
Winkelier bespuit klant met pepperspray
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In de gemeente Sluis heeft een winkelier gisteren pepperspray gebruikt tegenover een klant nadat zij onderling ruzie hadden gekregen. Niemand heeft aangifte gedaan.


De winkelier zou naar het verboden middel hebben gegrepen nadat hij zou zijn geslagen met een voorwerp uit de winkel. Na het incident werd de politie gewaarschuwd. Die hoorde beide partijen aan. Geen van de betrokkenen wilde aangifte doen dus de zaak wordt verder niet door de politie opgepakt.

De agenten hebben de pepperspray in beslag genomen. Het busje zal worden vernietigd. Tegen de winkelier wordt nog wel proces-verbaal opgemaakt voor verboden wapenbezit.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren