Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na 10e keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 14-09-2021, 11.55 uur
Arrestatie na 10e keer zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Westdam in Sas van Gent is maandagmiddag een 46-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden nadat hij voor de tiende keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


In de afgelopen acht jaar kreeg de man negen keer eerder een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. Toen hij in augustus jongstleden voor negende keer werd betrapt, werd zijn personenauto al in beslag genomen. Dit maakte kennelijk niet dat de man zijn leven beterde want gisteren werd de man zogezegd opnieuw betrapt.

Nadat de man 's ochtends was betrapt, werd overleg gevoerd met de officier van justitie. Vervolgens werd besloten dat de man moest worden aangehouden, dat zijn auto wederom in beslag moest worden genomen en dat hij ook dit keer een proces-verbaal zou krijgen. Reden dus voor de politie om de 46-jarige man 's middags in te rekenen. Hij werd ingesloten in een politiecellencomplex en zit daar nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-9-2021 om 18:46)
Je kan er helaas niks aan doen. Gelukkig is deze persoon een bekende van de politie want anders word je nooit maar dan ook nooit 10 keer aangehouden. Ik ben 56 en ben in mijn hele leven slechts 1 keer staande gehouden bij de Kiekieris (discotheek0 ) tijdens carnaval voor een alcohol controle omdat ik mijn broer en vriend moest oppikken daar. Ik weet nog dat er een man van rond de 80 werd aangehouden die reed al 50 jaar zonder rijbewijs. Was nooit gecontroleerd. Dus als je 10 keer gepakt word zegt dat veel over je leven en je rijstijl als je steeds een andere auto hebt. Nu is het wel zo dat kentekens gescand worden en als het niet verzekerd is dan ben je al de pineut
Ik (15-9-2021 om 09:48)
Ik neem aan dat hij z,n boetes ook niet betaald en waar haalt hij elke x een auto vandaan of dat niets kost. Voor altijd enkelband aan en straat verbod buiten de 1 km geven.en loon inhouden dan heeft hij alleen een zak centje.
Ineke (15-9-2021 om 09:45)
Heb deze auto opgeladen zien worden. Oud wrak dus ook weer van de weg. Volgende auto weer 1 van € 100,00 en weg is hij weer.
cq (14-9-2021 om 20:58)
Het komt er straks op neer, een digitale chip extra in het rijbewijs, die op afstand of wel in/uit geschakeld wordt en de chip in je motor management uitschakelt uitgelezen wordt. Dus iedere auto in gelinkt aan een geldig (digitaal) rijbewijs! En natuurlijk door en door beveiligde software. ( he Hackers).
Pff (14-9-2021 om 17:16)
Had beter van al die boetes op kunnen gaan dan had hij het al zeker twee a drie keer kunnen behalen nu ff tijdje brommen ben benieuwd wanneer deze ezel zich de elfde keer tegen dezelfde steen gaat stoten want meer dan dit gaat nergens meer over ey...
Aanname (14-9-2021 om 14:56)
Boontje komt om zijn loontje! Hoe stom kan je wezen...
Cookie-instellingen beheren