Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt getuigen mishandeling Koudekerke

Toegevoegd: 23-10-2021, 13.56 uur
Politie zoekt getuigen mishandeling Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KOUDEKERKE - De politie doet onderzoek naar een mishandeling die plaats vond op maandag in Koudekerke. Een 16-jarige Vlissinger zou daar door een man mishandeld zijn.


Het slachtoffer reed op 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan op zijn scooter toen een man op een bakfiets, waar een kind in zat, hem op het fietspad tegemoet kwam rijden. Volgens de aangever zou de man hem van zijn scooter hebben getrokken en hem vervolgens hebben mishandeld. De jongen raakte daarbij gewond.

De politie onderzoekt de zaak. Op het moment van de mishandeling zouden er werkzaamheden zijn geweest met een kleine graafmachine. Ook zou er een vrouw voor het slachtoffer gefietst hebben. De politie hoopt die mensen te spreken. Ook anderen getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren