Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie jaar cel voor steekpartij Goes

Toegevoegd: 10-11-2021, 17.47 uur
Drie jaar cel voor steekpartij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de 30-jarige K. de J. uit Goes een beduidend lagere celstraf opgelegd dan de officier van justitie voor poging doodslag had geëist: drie in plaats van de gevorderde acht jaar cel. De J was in mei dit jaar betrokken bij een steekpartij.


Tussen de Goesenaar en een goede kennis van hem ontstond op 6 mei van dit jaar een ruzie over driehonderd euro en de kennis zou ook gedreigd hebben de woning van De J. in brand te steken en zijn gezin te vermoorden. Later die dag ging De J., gewapend met een koksmes, naar de woning van de bekende.

Daar ontstond enig duw- en trekwerk. In de veronderstelling dat de kennis een vuurwapen pakte, stak De J. de kennis met zeven steken in rug, nek, armen en hoofd. Tijdens de behandeling van de zaak zei De J. dat hij zich niets meer van het voorval kon herinneren.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (11-11-2021 om 17:03)
Beiden kennis van het dossier. Zonder dfie kennis zijn deze reacties volstrekt overbodig.
Mijn mening (11-11-2021 om 08:20)
Ik kan me er niets van herinneren??? Dat werkt dus blijkbaar altijd.
exportzeeuw (11-11-2021 om 05:58)
" ik kan me er niks meer van herinneren" juist daarom had ie wat langer mogen brommen i.p.v 3 jaar. in nek en hoofd steken is iemand dood willen maken. daar hoort een hoge straf bij. dit land is echt soft qua aanpak. en dan maar roepen: zorgelijk dat er zoveel mensen met messen rondlopen?!
Cookie-instellingen beheren