Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 119 km

Man met ploertendoder en pepperspray in trein

Toegevoegd: 13-11-2021, 14.32 uur
Man met ploertendoder en pepperspray in trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Vrijdagochtend is op het station in Goes een man aangehouden vanwege wapenbezit. Dit nadat even daarvoor was geconstateerd dat de man had gereisd zonder geldig vervoersbewijs.


Omdat de man zich niet kon legitimeren voerde de politie op verzoek van de aanwezige NS-medewerkers een identiteitsfouillering uit. Hierbij werden een busje pepperspray en een ploertendoder aangetroffen. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft de man een verklaring afgelegd.

Op het bureau kwam ook ineens de identiteitskaart van de man tevoorschijn. De 28-jarige verdachte bleek geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben. Hij komt oorspronkelijk uit Polen. Tegen de avond is de man weer in vrijheid gesteld. De verboden wapens zijn in beslag genomen en worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren