Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Patroonhouder in beslag genomen na melding overlast

Toegevoegd: 01-12-2021, 17.20 uur
Patroonhouder in beslag genomen na melding overlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Dinsdag rond 21.45 uur meldde een getuige dat er overlast was van een mogelijke drugsdealer die vanuit zijn auto zou handelen. Een en ander zou plaatsvinden op de Buthdijk in Axel. Drugs werden niet aangetroffen, maar wel overtrad de man de wet Wapens en Munitie.


Surveillerende agenten gingen ter plaatse en troffen de auto aan. Met de bestuurder is een gesprek gevoerd. Hij verklaarde niets bij zich te hebben dat verband kon houden met drugs en haalde, om dit te bewijzen, het tasje leeg dat hij bij zich droeg. Allerlei voorwerpen uit het tasje legde hij op het dak van de auto.

Eén voorwerp liet hij angstvallig in het tasje zitten, maar toen de agenten vroegen wat hij nu probeerde te verbergen kwam het toch tevoorschijn. Het betrof een patroonhouder van een vuurwapen. Hierop is de 25-jarige man aangehouden en hebben de agenten de auto verder doorzocht. Daarbij werden geen bijzonderheden aangetroffen. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en is daar ingesloten. Hij zit nog vast en wordt woensdag gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren