Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist 30 maanden celstraf voor babbeltruc

Toegevoegd: 13-01-2022, 20.48 uur
OM eist 30 maanden celstraf voor babbeltruc
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 41-jarige S. de J. uit 's 's-Hertogenbosch die wordt verdacht van diverse babbeltrucs, zou dertig maanden achter de tralies moeten en een voorwaardelijke celstraf van zes maanden moeten krijgen, vindt de officier van justitie. De zaak tegen de vrouw diende donderdag voor de rechtbank in Middelburg.


Op de eerste dag van februari vorig jaar belde ze bij een bejaarde vrouw in Goes aan en vertelde dat ze van een zorginstelling was. Ze werd binnengelaten ze masseerde de benen van de vrouw en bemoeide zich met haar steunkousen. Daarna loodste ze de bejaarde vrouw naar de douche, begon daar een praatje en in de tussentijd roofde een handlangste sieraden en geld. 

Volgens de bekennende De J. was ze gedwongen. Alle andere zaken van babbelarij die rond die tijd in Vlissingen, Goes en Middelburg hadden plaatsgevonden werden door haar ontkend. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (14-1-2022 om 11:11)
uitgekookt loeder--10 jaar zou beter zijn. -- bejaarden beroven--en dan zeggen dat ze spijt heeft.
Cookie-instellingen beheren