Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnel weer helemaal beschikbaar na fatale aanrijding

Toegevoegd: 31-01-2022, 05.54 uur
Het sporenonderzoek van de politie is inmiddels afgerond.
Het sporenonderzoek van de politie is inmiddels afgerond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De Westerscheldetunnel (N62) is weer helemaal beschikbaar. Vannacht ging de westbuis van de tunnel dicht na een fatale aanrijding op de Westerscheldetunnelweg tussen het tolplein en de ingang van de tunnel.


Ter hoogte van het viaduct Staartsedijk werd rond 02.30 uur een voetganger aangereden door een vrachtauto. De man overleed ter plekke. Direct na de aanrijding werd de weg afgesloten en ging ook de westbuis (richting Terneuzen) volledig dicht. Toen bleek dat de afsluiting nog wel even zou gaan duren, werd rond 03.30 uur geadviseerd om te rijden via Antwerpen.

De afdeling verkeer van de Forensische Opsporing van de politie deed ter plekke sporenonderzoek. Rond 05.45 uur, iets eerder dan de eerder genoemde verwachtte minimale eindtijd van 06.00 uur, kon de tunnel weer helemaal open. In de tussentijd stonden op de wegen rondom het tolplein met name vrachtwagens te wachten tot de tunnel weer open zou gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren