Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kandidaat-raadslid belaagd in Terneuzen

Toegevoegd: 11-03-2022, 19.59 uur - Update: 11-03-2022, 20.47 uur
Kandidaat-raadslid belaagd in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een persoon die vrijdag in Terneuzen een kandidaat-raadslids heeft belaagd. Het voorval gebeurde toen het slachtoffer bezig was verkiezingsposter te plakken.


Het incident gebeurde rond 13.40 toen de fractievoorzitter van de PVV op de Herengracht in Terneuzen verkiezingsposters op een zuil wilde plakken. Een voorbijganger maakte toen volgens de politie een opmerking waarna de kandidaat een duw kreeg. Na de duw fietste de man er vandoor.

Niet veel later kwam het kandidaat-raadslid de fietser weer tegen. Ook nu viel de man de campagnevoerder weer lastig. Hij probeerde deze keer een klap uit te delen aan de kandidaat. De campagnevoerder kon de klap echter ontwijken. Hierna ging de fietser er vandoor. De fractievoorzitter heeft op het politiebureau aangifte gedaan van het voorval. De politie zoekt nu naar de fietser. De man kan zich melden op het politiebureau in Terneuzen of door te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (13-3-2022 om 12:54)
Zo kennen we 'tolerant' link weer. @mikel Probeer het eens te onderbouwen. Maar waarschijnlijk heb je geen idee wat fascisme is en praat je alleen maar andere na omdat je te bang bent om je echte eigen mening te geven en bang bent wat anderen van je zullen vinden. Clubjes zoals AFA, dat zijn echte fascisten. Laat je vooral niet misleiden door de naam
P (12-3-2022 om 18:54)
Mooie verkapte versie om aandacht te vragen voor een partij. Deed een fvd ook ooit eens niet zo een truukje.
Mijn mening (12-3-2022 om 18:03)
Alle partijen hebben mooie woorden voor de verkiezingen maar maken vervolgens niets waar. Er zouden weer eens 4 partijen moeten zijn met normaal denkende mensen allemaal zakkenvullers.
IND (12-3-2022 om 17:32)
Inderdaad @IK en @Piet helemaal mee eens 100procent STEM PVV
Jac (12-3-2022 om 12:38)
Gaat weer lekker in onze "democratie". Je bent het niet eens met een partij en vervolgens is jouw oplossing vechten. Dan ben je dus geworden datgene wat je juist in eerste instantie wilde bestrijden. Komt de oer oude vraag weer boven drijven, "how to change them without becoming them".
Piet (12-3-2022 om 09:44)
Nou, de reden waarom je dus PVV zou moeten stemmen, STEM PVV!!!
Cookie-instellingen beheren