Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto in de sloot bij N256, slachtoffer zoek

Toegevoegd: 05-01-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Even na half zeven vrijdagavond werden politie en ambulance gealarmeerd in verband met een ongeval op de N256.

Ter plaatse bleek er een auto op zijn kop in de sloot te liggen en bleek de bestuurder spoorloos. Een korte zoekactie in de omgeving leverde niets op. Daarom werd besloten om de brandweer ter assistentie te vragen, zodat die in waadpak de sloot zou kunnen doorzoeken.

Daarop werden de dienstdoende ploeg en het duikteam van de Brandweer Goes gealarmeerd. Binnen 8 minuten waren een tankautospuit met volledige bemanning, het hulpverleningsvoertuig, de waterongevallenwagen met duikteam, de Officier van Dienst en een personeelsbus met enkele nagekomen duikers ter plaatse.

Net toen men de sloot in wilde gaan kwam het bericht van de politie dat het slachtoffer enkele honderden meters verderop was gevonden. Hij was op zoek naar een woning waar hij om hulp kon vragen.

De zoekactie kon afgeblazen worden en het in alle haast opgetrommelde brandweerpotentieel kon terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren