Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode man gevonden bij Werfdijk in Hansweert

Toegevoegd: 13-04-2022, 18.26 uur - Update: 13-04-2022, 19.17 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Bij de Werfdijk in Hansweert is aan het einde van de middag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat meldt de politie, die een onderzoek is gestart.


Volgens een woordvoerder van de politie is het gevonden lichaam van een man. Zijn identiteit is nog niet bekend gemaakt. De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. Dit werd rond 18.50 uur afgerond. Eerder liet de politie weten niet uit te gaan van een misdrijf maar toch onderzoek te doen om dit helemaal te kunnen uitsluiten.

De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Brandweerlieden zetten schermen rond de vindplaats. Omstreeks 18.50 uur meldde de politie dat het onderzoek was afgerond. "Een GGD-arts is naar Hansweert gekomen om de overledene te onderzoeken. De aangetroffen man is volgens de arts aan een natuurlijke oorzaak overleden", zo meldt de politie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (15-4-2022 om 12:16)
als iemand geen hulp wil om welke reden dan ook moet je hoe moeilijk dit ook is accepteren .maar wat wel opvalt is dat er steeds meer ''verwarde'' mensen op straat lopen .of dit door bezuiniging komt of andere oorzaken dat weet ik niet maar het is geen goede ontwikkeling zo ,zeker niet voor de betreffende personen .jammer dat het zo gaat
Arthur (15-4-2022 om 07:21)
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en voor "amigo" was de tijd van gaan gekomen. Wat doen mensen hier toch altijd zo hysterisch over de dood.
carlos koorndijk (15-4-2022 om 02:33)
ik hoorde de vogels fluiten net als Amigo!
anoniem (14-4-2022 om 19:00)
Mensen als jullie het fijne er niet van weten zwijg dan. Iemand die in een zorginstelling verblijft kan niet zomaar op straat gezet worden. Daar zit een zorgcontract aan vast. Dan moet er heel wat gebeurd zijn wil deze ontbonden worden. Respect voor alle professionals die zich ingezet hebben voor deze man. De zorginstelling waar deze man in verbleef staat bekend als een instelling waarin iedereen zichzelf kan zijn en gerespecteerd word.
Anoniem (14-4-2022 om 16:04)
Amigo wilde zelf geen hulp (in de zin van opgenomen worden) en koos heel bewust voor het zwerven.
Den dave (14-4-2022 om 14:10)
Dat deze ziel rust mag hebben gevonden. Mensen moeten niet altijd wijzen naar instanties die dan maar moeten ingrijpen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw leven. Soms is de hardheid van dit leven onmenselijk, gedeelde smart is halve smart.
Cookie-instellingen beheren