Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf en voorwaardelijke celstraf voor diefstal

Toegevoegd: 14-04-2022, 17.08 uur
Taakstraf en voorwaardelijke celstraf voor diefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De 27-jarige W. K. uit Bruinisse is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden. Er was eerder nog tien maanden cel waarvan een deel voorwaardelijk geëist, maar de rechtbank oordeelde dat een onvoorwaardelijke celstraf in zijn geval niet passend zou zijn.


De rechtbank achtte bewezen dat K. midden november 2020 enkele koperen buizen had gestolen en in het bezit was geweest van een taser, een ploertendoder en een gasdrukpistool. Allemaal verboden wapens. K. moest zich twee weken geleden eveneens verantwoorden voor de diefstal van 4400 euro uit een spelletjeshal van Aquadelta in Bruinisse en de diefstal van een buitenboordmotor. Daarvan werd hij overigens vrijgesproken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren