Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

35-Jarige man aangehouden voor omgebouwd alarmpistool

Toegevoegd: 05-05-2022, 11.56 uur
35-Jarige man aangehouden voor omgebouwd alarmpistool
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft woensdagochtend in Goes een 35-jarige man aangehouden. De man zou illegaal een wapen in bezit hebben.


De politie kreeg de man in het vizier na een melding dat hij in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Daarop betraden de agenten woensdagochtend rond 06.30 uur de bewuste woning aan de Grote Kade.

Bij de binnentreding vond de politie een omgebouwde alarmpistool. Het wapen is in beslag genomen en de 35-jarige verdachte zit vast voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Conrad (7-5-2022 om 09:09)
Nu nog een passende stevige straf. De rechters in Zeeland staan er om bekend niet of weinig te straffen. Wordt tijd voor vervanging door jongeren die wél in de maatschappij staan.
bram (6-5-2022 om 01:44)
Helaas, omgebouwd of niet, het lijkt (en is) teveel een wapen. Moet zeggen dat de politie goed werk heeft verricht, maar hoop dat de betreffende man niet verder wordt vervolgd !
Cookie-instellingen beheren