Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 214 km

Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen

Toegevoegd: 12-05-2022, 19.53 uur
Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft de afgelopen week regelmatig gecontroleerd op bromfietsers die bij Vlissingen het fietspad gebruiken. Omdat bromfietsers daar niet mogen rijden, treedt de politie daar tegen op.


De agenten van het basisteam Walcheren laten weten dat zij de afgelopen week regelmatig controleerden op het fietspad vanaf het Nollehoofd in Vlissingen naar Dishoek. De politie ziet daar regelmatig bromfietsers rijden op het fietspad.

Echter is dat daar niet toegestaan. De agenten krijgen dan ook regelmatig meldingen van mensen die overlast hebben van de weggebruikers. Om die reden gaat de politie de komende tijd op deze locatie regelmatig controles houden. De agenten laten op Facebook weten dat daarbij verbaliserend opgetreden zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (14-5-2022 om 12:25)
@Piet S Dart brakechecken doe je zeker ook als je auto rijdt ? Is overigens ook zielig als je dat met een snorfiets doet.
Piet S. (13-5-2022 om 18:29)
Ik rijd 25 km/p uur op de snorfiets, mag daar niet komen, maar snelle fietsers die aan je achterwiel plakken rijden overal. Plits remmen helpt goed, schelden kunnen ze ook goed, een fiets hoort geen 40 km /h te gaan, laat ze dan een intergraalhelm dragen, veiliger als je bumperkleeft bij mij.
fietser (13-5-2022 om 15:07)
@ Henricus, als je langs de kust fietst kom je om te genieten en dan moet je niet de max. snelheid rijden, ook niet op een E-bike. Er fietsen ook kinderen. De snelheid mag dan best veel lager, mensen moeten dan goed opletten en als er staat fietspad is het ook niet om met de E-bike of de trimfiets hoge snelheden te gaan rijden.
Jammer (13-5-2022 om 11:46)
Maar wel met elektrische fietsen crossen over deze fiets paden belachelijk, altijd maar die scooters weg pesten
Jumbo (13-5-2022 om 11:38)
Ze kunnen (sorry willen) helemaal niks .. Zie overal kinderen op elektrische steppen rijden doen ze ook 0,0 aan . Is ook schuld burgemeester , die bepaalt mede het Politie beleid in de gemeente .
Axel (13-5-2022 om 11:17)
Laten ze dan ook de hondenbezitters meenemen die hun hond los laten lopen op het fietspad!
Cookie-instellingen beheren