Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade na afgaan explosieven in Goes

Toegevoegd: 30-05-2022, 11.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bewoners van een woonwagen aan de Klaphekkeweg in Goes zijn vanmorgen vroeg opgeschrikt door een explosie. Er raakte niemand gewond. De politie onderzoekt het incident. Er is aangifte gedaan van poging doodslag.


Rond 05.00 uur ging er een explosief af bij één van de woningen op het terrein. De bewoonster die aangifte deed, vertelde dat ze rond 04.45 uur wakker schrok van een enorme klap. Er hing een grote stofwolk in de woning. Ze dacht dat er brand was en ging direct met haar partner en kinderen naar buiten. Buiten zag ze dat er flinke schade aan de woonwagen was.

Volgens de politie is er vermoedelijk een explosief afgegaan. Verderop in de straat is ook nog een auto opgeblazen. Er raakte niemand gewond. Een explosievenverkenner van de politie heeft een onderzoek ingesteld.  Medewerkers van de Unit Forensisch Onderzoek van de politie hebben uitgebreid naar sporen gezocht.

Rechercheurs doen buurtonderzoek en bekijken beschikbare camerabeelden. Er is aangifte gedaan van poging tot doodslag.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (30-5-2022 om 18:29)
@Marco, als je er geen betrokkene bent, dan weet je dat niet. Je hoort bijvb. vaak genoeg dat een ex-man een vrouw lastig valt.
ger (30-5-2022 om 14:17)
@marco denk ook wel dat het een paar euries gekost heeft :-) , vind het wel een laf iets, met "knallen" heb je misschien net de verkeerde te pakken.
Marco (30-5-2022 om 11:38)
Het zal vast niet voor niks zijn geweest
Cookie-instellingen beheren