Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Ongeluk Oost-Westweg eist leven automobilist (40)

Toegevoegd: 08-06-2022, 09.00 uur - Update: 08-06-2022, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Het ongeluk vanochtend op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland heeft een leven geëist. Het slachtoffer is een 40-jarige man uit Middelburg​. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.


Tussen De Banjaard en Kamperland kwamen rond 07.25 uur een betonvrachtwagen en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Er ontstond een flinke ravage en de inzittende van de personenauto raakte zwaargewond. Na de melding werden al snel ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet van het traumateam werd geannuleerd toen bleek dat de automobilist reeds was overleden. Politieagenten hebben de familie van het slachtoffer inmiddels geïnformeerd.
 
De chauffeur van de vrachtwagen wordt opgevangen en mag een verklaring afleggen op het bureau. De N255 is ter plekke afgesloten vanwege sporenonderzoek. De politie zegt dat het onderzoek naar de toedracht nog uren in beslag zal nemen en dat weggebruikers rekening moeten houden met een langere reistijd. De Provincie Zeeland meldt intussen dat de weg nog tot zeker 15.00 uur dicht zal zijn. Verkeer wordt omgeleid via de Jacobadijk, de Polderseweg en de Brededijk.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (8-6-2022 om 17:43)
Ik krijg gewoon de rilling van de foto's van de auto, wat moet dat een klap geweest zijn, afschuwelijk gewoon. Heel veel sterkte aan een ieder die deze man moet missen en natuurlijk aan de man in de beton wagen en de hulpverleners
Anoniem (8-6-2022 om 17:25)
Gecondoleerd voor de nabestaanden. Sterkte ook voor chauffeur betonwagen en alle hulpverleners. @peter Quest; de automobilist kan goed opgelet hebben, maar onwel zijn geraakt. Dan wijk je ook af van je eigen rijstrook en kan snelheid ineens omhoog gaan. Dat overkomt ook de jongere mensen onder ons ook helaas.
Bertus (8-6-2022 om 17:10)
@Peter Quest, wat een riedel aannames. Je vergeet onwelwordingen, daar is niemand op voorbereidt. Idd zoals al gezegt kun je beter de resultaten van het onderzoek afwachten ipv hier over willen komen als de perfecte bestuurder. Veel sterkte voor de chauffeur van de betonwagen, familie, vrienden en ook de hulpverleners
Loes (8-6-2022 om 15:24)
@Peter Quest : al die op sommingen die je maakt zou ik zeggen begin bij jezelf. Of iemand 80 rijdt of 100 km maakt niet gevaarlijker juist het ongeduld en ergeren en afstand houden. Wat een smoes die snelheden in een file kun je ook geen 100 rijden als je daar 100 mag. Zeeuw en Peter begin bij je jezelf en niet je eigen regels bepalen maar anderen.
Josina (8-6-2022 om 15:01)
ohh verschikkelijk. Heel veel sterkte aan de geliefde en bekende van deze man. Ook de chauffeur en de hulpverleenders sterkte
Peter Quest (8-6-2022 om 13:50)
Zeeuw, begrijpelijk lezen is niet voor iedereen weg gelegd. Allereerst, ik verwoord enkel wat ik in twee dagen heb meegemaakt. Ja rij er net als u dagelijks. En let wel, ik stel duidelijk, mag je 80km/h (N57) rijden ze 40km/h. Mag je 100 dan rijden ze 50km/h. Wat is daar mis mee? En daarbij, was u dat die gisteren voor mij zat en met uw rechterwielen in de berm kwam en ging tegensturen? Levensgevaarlijk. Auto werd gewoon naar de linker weghelft gelanceerd. Neemt niet weg dat het triest is dat er weer iemand om het leven is gekomen. Hoe het ontstaan is, doet er niet eens toe. We moeten beter opletten. Het is gewoon diep treurig dat iemand zijn partner moet missen en kinderen hun vader of moeder door zo`n ongeval.
Cookie-instellingen beheren