Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in Axel, politie start onderzoek

Toegevoegd: 31-07-2022, 05.24 uur
De politie kwam met zeker zes voertuigen ter plekke.
De politie kwam met zeker zes voertuigen ter plekke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is zaterdagavond iemand ernstig gewond geraakt. De politie laat weten dat zij een onderzoek is gestart naar wat er precies is gebeurd.


Het incident vond plaats in het centrum van Axel en werd rond 23.20 uur gemeld. De ambulancedienst kwam naar Axel en ook zeker zes politieauto’s kwamen ter plekke bij de Markt. Volgens de politie is het slachtoffer met ernstige verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Hoe de persoon precies gewond is geraakt, is onbekend “Het onderzoek is in volle gang”, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (1-8-2022 om 07:46)
De geschiedenis herhaald zich ,jaren geleden is de vriend van de eigenaar van het cafe daar ook neergestoken door iemand die ruzie kreeg met een andere klant ,er heerst blijkbaar een vloek op die tent
Anoniempje (31-7-2022 om 19:13)
Stelletje zeikerds..
Eva (31-7-2022 om 10:08)
@John, In een artikel van de PZC van 3-9-2021 vertelde de eigenaar dat het weer moest gaan leven in Axel. Wat hij hier mee bedoelde snap ik niet. Als hij dit er onder verstaat is hij echt verkeerd bezig.
Gina Heynze (31-7-2022 om 08:40)
Zes politieauto's? Die heb ik nog nooit bij elkaar zien komen. Moet toch wel iets heel ergs geweest zijn dan :((
John (31-7-2022 om 06:13)
Sinds een bepaald cafe weer terug open is gaat het weer helemaal mis in Axel ,met hemelvaarts dag zijn daar verschillend jonge meisjes gedrogeerd ,ik zou zeggen sluiten die boel dit gaat van kwaad naar erger
Cookie-instellingen beheren