Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding schietpartij Vlissingen, één gewonde

Toegevoegd: 12-11-2022, 21.49 uur - Update: 13-11-2022, 08.39 uur
Door: Roland de Jong & Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - In de Lammensstraat in Vlissingen heeft zaterdagavond mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Er is één persoon gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.


Hulpverleners hebben zich na de melding van een mogelijke schietpartij in de straat ter plekke ontfermd over een gewonde man. Volgens een politiewoordvoerder heeft hij op het eerste gezicht geen ernstige verwondingen opgelopen. Hij is behandeld door ambulancemedewerkers en vervolgens rond 21.50 uur naar het ziekenhuis gebracht. De recherche zal zaterdagavond nog een gesprek hebben met het slachtoffer.

Veel details over het vermeende schietincident zijn er nog niet. Ook is nog niet zeker of er daadwerkelijk is geschoten, zo laat de politie weten. De politie ging na de melding met meerdere eenheden ter plekke. Ook een hondengeleider is aanwezig. Agenten deden uit voorzorg kogelwerende vesten aan. Inmiddels is een buurtonderzoek opgestart. Ook wordt er sporenonderzoek gedaan. Over de verdachte is nog niets bekend. De straat is afgezet met linten. De recherche heeft onder andere een geldbriefje van 20 euro en een steen meegenomen als mogelijk bewijs. De politie verwacht zondag meer duidelijkheid te kunnen geven over dit incident.

Steekpartij
Het gaat overigens om het tweede ernstige geweldsincident in Vlissingen dit weekeinde. In de nacht van vrijdag op zaterdag vond in het centrum van de stad al een steekpartij plaats waarbij een man ernstig gewond raakte.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (13-11-2022 om 13:16)
het blijkt weer eend dat het gezegde "zachte heelmeesters maken stinkende wonden" dat tuig moet je isoleren en opsluiten in wooncontainers. zich gedragen is een onbekend woord, ze hebben enorm lange tenen en een zeer kort lontje. die ben je beter kwijt dan rijk.
M (13-11-2022 om 12:19)
@zeeuw, Maar niet met de Nederlandse cultuur. Ik mag aannemen dat de Nederlandse cultuur bovenaan moet staan anders zouden ze hier niet wonen. Aanpassen of lekker terug gaan.
Drica (13-11-2022 om 11:08)
Vlissingen is niet voor niets dus uitgekozen om de nieuwe EBI te positioneren. Gewoon een muur omheen en erbuiten de goedwillende burgers veiligheid bieden. Make Vlissingen great again!!
Jaap (13-11-2022 om 10:54)
Wat er dringend moet gebeuren is deze verrotte stad van begin tot eind uitkammen en het tuig uit hun huis zetten. Je zal eens zien hoeveel huizen er vrij komen voor mensen die dringend een huis nodig hebben, want de hoeveelheid tuig is sinds jaar en dag groot, gezien het totale aantal inwoners. Graag eens een daadkrachtig gemeentebestuur in plaats van allerlei klungels die al tientallen jaren de dienst uitmaken in het riool van Zeeland.
Zeeuw (13-11-2022 om 10:45)
Denk dat het veel met het cultuur te maken heeft.
Soldaat (13-11-2022 om 10:30)
Meer Preventief fouileren en mensen aanhouden en vastzetten . daarna doorsturen naar strafkamp ;) en na goede opvoeding weer kans terug in de maatschappij
Cookie-instellingen beheren