Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 126 km

Carnavalvierders aangehouden in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 19-02-2023, 13.06 uur
Carnavalvierders aangehouden in 's-Heerenhoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

's-HEERENHOEK - Politiemensen hielden in de nacht van zaterdag  op zondag twee mannen aan in ’s-Heerenhoek. Zij hadden meerder vrouwen geslagen.


Een beveiliger had rond 02.00 uur gezien dat twee mannen drie vrouwen hadden geslagen en greep in. Hij droeg de mannen over aan politiemensen die vanwege carnaval in de buurt aanwezig waren. De drie vrouwen bleken gewond te zijn geraakt en deden aangifte. Ook sprak de politie met diverse getuigen. Aan het incident ging volgens de politie vermoedelijk een woordenwisseling vooraf, die uitmondde in een vechtpartij. Daarbij raakten een 27-jarige vrouw uit Nieuwdorp, een 21-jarige vrouw uit Nieuwdorp en een 20-jarige vrouw uit ’s-Heerenhoek gewond. Ze zijn door EHBO-medewerkers behandeld aan hun verwondingen.

De verdachten zijn een 20-jarige man uit Voorburg en een 21-jarige man uit Zoetermeer. Op het bureau bleek dat ze onder invloed van alcohol waren.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carnaval (19-2-2023 om 18:41)
@ peter, hoor het wel, jij kent geen carnaval De echte feestvierders maken deze problemen niet. Gezien hun woonplaatsen komen ze om te zuipen en weten ze niet wat feesten is, dat zijn de ergste bezoekers! 3xalaaf, we nemen er vanavond nog 1. Dit feest past prima in deze tijd!
GPD (19-2-2023 om 15:33)
@peter Carnaval niet meer van deze tijd? Volgens mij kijk je met smart terug op de corona tijd. Lekker hele dagen in huis zijn en geen sociaal leven hebben. Laat iedereen zijn eigen leven lijden, in plaats van al dat gecancel en al die vooroordelen. Wat doen doe personen van boven de rivieren op een carnaval feest in s’Heerenhoek? Die kennen en snappen niets van een carnaval traditie.
WTF (19-2-2023 om 13:18)
Meisjes plagen is kusjes vragen, dat behoort met carnival zo dus deze jongemannen hebben dat niet goed begrepen wellicht ivm zij van boven de rivieren komen wel vreemd dat ze op het bureau pas erachter kwamen dat ze gedronken hadden met carnaval bijzonder.
Peter (19-2-2023 om 13:17)
Fijne bedoening dat carnaval, als een idioot lopen hossen, je eigen onbekwaam zuipen en je agressie op anderen uitleven. Organiseer het eens zonder alcohol en kijk wie er dan komt opdagen, die mensen heb ik respect voor, niet voor een verkapte drankorgie. Beter een onderzoek doen naar hoeveel relaties en huwelijken er kapot gaan na het feest waar zogenaamd alles mag. Nee, is niet meer van deze tijd.
Cookie-instellingen beheren