Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Woningoverval Bosjeslaan Vlissingen, daders voortvluchtig

Toegevoegd: 04-03-2023, 22.03 uur
Door: Eugene Harthoorn

VLISSINGEN - Aan de Bosjeslaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een overval plaatsgevonden in een woning. De twee verdachten zijn op de vlucht geslagen

De overval werd omstreeks 21.45 uur gemeld bij de meldkamer. Direct kwamen enkele eenheden van de politie met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat er inderdaad sprake was van een woningoverval. Hierop zijn de bewoners gehoord door de politie. Uit het gesprek bleek dat er twee verdachten op de vlucht waren geslagen. 

De politie heeft met een politiehond in de omgeving van de woning een zoekslag gemaakt. De verdachten werden echter niet meer aangetroffen. De politie is samen met de recherche een onderzoek gestart naar het incident. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via het alarmnummer 112.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (5-3-2023 om 16:32)
@cees, Ik denk dat we dat zelf wel in kunnen vullen.
cees (4-3-2023 om 23:54)
Signalementen graag !!!
Wtf (4-3-2023 om 23:13)
Gaat lekker daar in Vlis joh!
Cookie-instellingen beheren