Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt sterk rekening met misdrijf bij overleden vrouw Koewacht

Toegevoegd: 21-03-2023, 19.08 uur
Ook maandagavond deed de politie nog onderzoek.
Ook maandagavond deed de politie nog onderzoek.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

KOEWACHT – De politie houdt er sterk rekening mee dat de overleden vrouw in Koewacht door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie vervolgt het onderzoek.


De vrouw werd dinsdagmorgen onder verdachte omstandigheden aangetroffen langs de Emmabaan in Koewacht. Er werd direct een onderzoek opgestart waarin onder meer werd gewerkt met een drone. Zowel de forensiche, technische als tactische specialisten van de politie kwamen ter plaatse onderzoek doen. De recherche heeft een buurtonderzoek uitgevoerd. De politie heeft een TGO (Team Grootschalige Opsporing) van de politie ingeschakeld.

De politie is op zoek naar mensen die in de omgeving van de Emmabaan iets verdachts hebben gezien en camerabeelden van de omgeving hebben. Zij kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (21-3-2023 om 23:32)
Oh war vreselijk alweer. Het houdt niet op. Sterkte aan betrokken Hulpverleners en familie van de overleden vrouw..
Cookie-instellingen beheren