Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 264 km

Verkeersruzie loopt uit op openlijke geweldspleging in Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2023, 10.10 uur
Verkeersruzie loopt uit op openlijke geweldspleging in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft maandag twee mannen (25,28) uit de gemeente Borsele aangehouden voor openlijke geweldspleging dat eerder op de dag had plaatsgevonden op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.


De mannen hadden rond 17.40 uur een andere automobilist mishandeld. De politie vermoed dat er voorafgaand aan het incident een verkeersconflict had plaatsgevonden. Het slachtoffer maakte een handbeweging naar de twee verdachten. Deze stapten echter uit en sloegen het slachtoffer dat nog in zijn auto zat. Het slachtoffer raakte gewond en zijn bril en kunstgebit sneuvelden. De beide mannen vluchtten.

Getuigen hadden het incident gefilmd en lichtten de politie in. Deze beelden zijn overgedragen aan de politie. Hiermee kon de politie het kenteken doorgeven aan alle dienstdoende eenheden. Het slachtoffer deed aangifte.

De auto van de verdachten werd rond middernacht aangetroffen in Tilburg. De twee mannen zijn aangehouden als verdachte van openlijke geweldspleging. Bij hun aanhouding werd een geldbedrag in beslag genomen. Volgens de politie zal dit geld mogelijk worden gebruikt als schadevergoeding voor het slachtoffer. Daarnaast werd er een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. Ook reden de heren in een auto die niet verzekerd was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (28-3-2023 om 12:28)
Vraag blijft nu wel welke handbeweging het slachtoffer maakte naar de latere daders?
Jaap (28-3-2023 om 12:11)
Dit tuig ophangen aan de hoogste boom, dit soort ratten is een gevaar voor de samenleving.
Cookie-instellingen beheren