Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Bestuurder (22) ongeval Oost-Souburg vermoedelijk geen rijbewijs

Toegevoegd: 09-04-2023, 06.32 uur
De bestuurder negeerde een stopteken van de politie.
De bestuurder negeerde een stopteken van de politie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - De man die gewond is geraakt bij het ongeval op de Grote Abeele in Oost-Souburg is een 22-jarige jongeman uit dezelfde plaats. De man is vermoedelijk niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


De politie gaf in de loop van de avond de jongeman een stopteken. De bestuurder van het voertuig negeerde dit stopteken om onbekende reden. De politie zette een achtervolging in die enkele minuten duurde. De achtervolging stopte abrupt toen de jongeman met zijn voertuig crashte tegen een boom.  De man raakte hierbij ernstig gewond. 

De woordvoerder van de politie laat weten te vermoeden dat de jongeman niet in bezit is van een geldig rijbewijs. De politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval. Dit onderzoek zal worden gedaan door de politie vanuit district Rotterdam. De weg zal de gehele morgen afgesloten zijn ten bate van het onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (11-4-2023 om 22:50)
Wat een onzin allemaal. Als je een stopteken krijgt is het even stoppen en daarna mag je weer door als we dat niet eens kunnen opbrengen is het ms beter gelijk het rijbewijs in te leveren.
Jan (10-4-2023 om 09:21)
@Harry kort gezegd je mag iemand net zolang opjutten en zoveel risico laten nemen dat hij zichzelf wat aan doet of nog erger een ander. Alleen om het feit dat hij niet wilde stoppen. Veel te veel jonge broekjes bij dat korps met een hele grote mond. vergeet niet dat dit korps resent nog een motorrijder de dood in hebben gejaagd. En dit was geen moordenaar of verkrachter die echt van straat moest worden gehaald.
Harry (9-4-2023 om 19:00)
@Peet Fermont: Wanneer dat de standaard procedure bij de politie zou worden, zou het voor criminelen wel heel makkelijk worden. Criminele activiteit organiseren, valse platen op je auto en rijden maar. Wanneer je staande gehouden wordt, vlucht je gewoon weg, want de politie komt dan toch niet achter je aan. Wat u doet, is feitelijk de politie de schuld geven van de ongevallen, die vluchtenden veroorzaken. Dat is nog eens een omgedraaide wereld!
Peet Fermont (9-4-2023 om 17:46)
Wanneer stopt de politie eens met het achtervolgen van vluchtauto’s? Niet zelden leidt dit tot ongelukken, ook met dodelijke gevolgen van onschuldige mensen. Het opsporen van het kenteken kan toch ook?
pietje (9-4-2023 om 13:30)
misschien te hoog suikergehalte, na 's nachts te eten.........helaas draait de Werkende autochtone nederlander er weer voor op.....
John (9-4-2023 om 12:53)
Geen medelijden mee . Lekker los laten , komt niks van dit figuur in de maatschappij.
Cookie-instellingen beheren