Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Meisje gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Serooskerke (S)

Toegevoegd: 15-04-2023, 10.24 uur
Meisje gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Serooskerke (S)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (S) – Een meisje is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Serooskerkseweg (N57) bij Serooskerke (S). Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 14.25 uur ging het mis op de kruising met Stolpweg. Het slachtoffer, een tiener, wilde oversteken maar schatte het verkeerd in. Hierdoor werd het meisje geraakt door een vrachtwagen. Het jonge slachtoffer raakte gewond.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (15-4-2023 om 16:17)
Heel veel sterkte aan betrokkenen en hopende dat het allemaal in orde komt met het meisje. Kijk altijd uit bij naderen van een oversteekplaats niet alleen jonge kinderen maar ook tieners kunnen onverwacht nog oversteken.
een inwoner (15-4-2023 om 15:08)
IK hoop dat het goed mag komen met het meisje . sterkte en beterschap
Cookie-instellingen beheren