Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Daders overval namen horloges mee ​

Toegevoegd: 02-08-2023, 17.56 uur
De daders zijn vooralsnog niet achterhaald.
De daders zijn vooralsnog niet achterhaald.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - Eén van de personen die vanochtend in Goes een juwelierszaak overviel, had een mes bij zich. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De twee daders zijn nog voortvluchtig.


Rond 09.50 uur kwamen twee in het zwart geklede daders de zaak aan de Lange Kerkstraat binnen. Eén van de overvallers had een mes bij zich, maar er raakte niemand gewond, zo meldt de politie. In de winkel werd een vitrine vernield. Vervolgens werden horloges meegenomen. De daders reden na de overval weg op een scooter.

"De politie heeft direct met meerdere eenheden tevergeefs naar de daders uitgekeken. Ook werd een Burgernetbericht verstuurd om deelnemers op de overval te attenderen. De recherche stelt een nader onderzoek in en bekijkt camerabeelden in de omgeving", zo meldt een woordvoerder. Tips over de overval zijn bij de politie welkom via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.i.n.z (3-8-2023 om 19:41)
Nu nog een klokje straks in het cel blokje
Ineke (3-8-2023 om 13:17)
Er wordt gesproken over een buit van 10 tot 25 miljoen maar dat lijkt me overdreven
Cynthia (3-8-2023 om 13:15)
@Ewa: Ze reden op een scooter zonder kenteken, dus grote kans dat deze gejat was natuurlijk. Dus via kenteken achterhalen lukt helaas echt niet!
Ewa (2-8-2023 om 21:11)
Denk dat deze twee snotneuzen welnog gepakt gaan worden Goes stikt het hele centrum van voldoende camara's dus die gaan zeker wel met deze beelden kunnen achterhalen is het niet via kenteken vd scooter is het wel via gezichtsherkenning of herkenning door 3e.
Ad Jonkers (2-8-2023 om 18:19)
Wellicht kunnen de laffe daders de horloges benutten om zich "tijdig" te melden........... Ga werken voor je klokjes, duo lafbekken!
Cookie-instellingen beheren