Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (42) aangehouden voor overval op Blokker Hulst

Toegevoegd: 14-08-2023, 10.21 uur
De vrouw bedreigde een winkelmedewerker met een mes.
De vrouw bedreigde een winkelmedewerker met een mes.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De politie heeft vorige week donderdag een vrouw (42) uit gemeente Hulst aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op de Blokker in Hulst, een dag eerder.


Woensdagochtend rond 11.30 uur liep een vrouw een winkel aan de Grote markt binnen. Ze bedreigde met een mes een personeelslid en eiste geld. Er werd echter niets buit gemaakt. De recherche kwam de verdachte mede dankzij camerabeelden en het signalement op het spoor.

 De 42-jarige vrouw uit de gemeente Hulst werd donderdag met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Ze werd in verzekering gesteld en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justitia (14-8-2023 om 18:51)
Gelukkig baseert een rechter zich op feiten en dossiers en niet op onderbuikgevoelens van degenen die passende straffen een dingetje noemen.
Jaap (14-8-2023 om 11:23)
Goed werk van de recherche deze snelle opsporing, het is alleen te hopen dat hun inzet beloond wordt met een flinke straf voor dit tuig, en dat het weer niet uitloopt op een taakstrafje of een voorwaardelijke straf, maar ja, dit is Nederland en passende straffen zijn vaak een dingetje in dit land.
Cookie-instellingen beheren