Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Twee aanhoudingen voor overval juwelier Goes

Toegevoegd: 05-10-2023, 09.49 uur
Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie heeft in het onderzoek naar een gewelddadige overval op een juwelier in het centrum van Goes twee mannen aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Den Haag en een 22-jarige man uit Goes.


De verdachten zijn op 3 augustus (de man uit Goes) en 27 september (de man uit Den Haag) aangehouden. In verband met het nog lopende onderzoek brengt de politie dit nu pas naar buiten. De politie doet onderzoek naar mogelijk andere personen die bij de overal betrokken zouden zijn en sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.

De juwelier aan de Lange Kerkstraat werd op woensdagochtend 2 augustus overvallen. De daders hebben onder bedreiging van een mes horloges buit gemaakt. Sindsdien doet de recherche onderzoek naar de zaak. Beide verdachten zitten nog vast.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (6-10-2023 om 08:04)
iND @Bram ben bang voor het laatste, zo jong en zo bedorven...
bram goeree (5-10-2023 om 12:40)
prima werk van de politie .wanneer ze schuldig zijn dan wel een hoge straf geven en niet dat ze binnen een paar weken weer op straat lopen
Cookie-instellingen beheren